ELMARK
  1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
    Din kundvagn är tom

Jordfelsbrytare

Restströmenheter/jordfelsbrytare

Elektricitet har utan tvekan blivit en oumbärlig del av vardagen för alla. Men även om det gör att vi kan använda tusentals nya enheter och tekniker kan det vara farligt om det inte behandlas med försiktighet. Spänningen hos el som används av apparater är tillräcklig för att de ska fungera normalt, men i många fall kan det vara dödligt för människokroppen. Alla måste skydda sig mot oavsiktlig elektrisk kontakt och detta är syftet med jordfelsbrytare. När man hör begreppet jordfelsbrytare för första gången undrar många vad det är och om det finns något sådant som felaktig el. Jordfelsbrytare är obligatoriska i praktiken för att uppfylla moderna hälso- och säkerhetsnormer vid arbete med el. Läs nedan så kan du få reda på exakt vad jordfelsbrytare är och varför de är så viktiga för dig och ditt hem.

Jordfelsbrytare 1


Jordfelsbrytarens funktion
Huvudsyftet med återstående apparater är att förebygga olyckor hemma och skydda människokroppen. Denna typ av enhet är utformad för att avbryta strömförsörjningen på ett ögonblick för att skydda människor och egendom. Här är huvudfunktionerna för jordfelsbrytare och de situationer där de används:


- skydda personer från farlig kontakt med el vid skadad ledarisolering - 30 milliamps.

Jordfelsbrytare 2


- stänga av den elektriska kretsen när en person utsätts för elstöt - 30 milliamps.
- skydda enskilda konsumenter och hela växeln.
- skydda fast egendom från brand

Jordfelsbrytare 3

- kapa strömkretsen under belastning vid kortslutning eller överbelastning. Detta kan skydda både konsument och växel. En sådan funktion kommer endast att vara tillgänglig om du kombinerar en jordfelsbrytare med en strömbrytare.

Jordfelsbrytare 4


Användning av jordfelsbrytare
Jordfelsbrytare tillämpas allmänt och finns i nästan alla verktyg och på produktionsplatser. Förutom att skydda personer mot elektrisk stöt skyddar den återstående strömanordningen ditt hem från brand. Det är viktigt att välja jordfelsbrytare och strömaggregat med rätt effekt hos konsumentapparater och för läckström.

Jordfelsbrytare 5

Elmark-butikens jordfelsbrytare
Elmark-butikens produktsortiment innehåller jordfelsbrytare som uppnår den säkerhet som krävs vid arbete med el. Vi har flera typer av enheter tillgängliga: bipolär, quadripolär och kombinerad. Å andra sidan kan du välja mellan elektroniska och elektromagnetiska jordfelsbrytare, som skiljer sig åt i fråga om läckström, känslighet och andra viktiga tekniska egenskaper. För att skydda ditt hem och familj eller ditt kontor och affärslokaler, välj lämplig Elmark jordfelsbrytare!

Jordfelsbrytare 6

Filtrera
Sortera efter:
Produkter per sida:

Priserna är inklusive moms

  • Pris:
    . Inklusive moms
  • Kvantitet:

-EJ I LAGER

Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse