ELMARK
  1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
    Din kundvagn är tom

LED downlights

LED downlights

 

Modernt, praktiskt, med otroliga ljuseffekter och en unik atmosfär i varje rum. Dessa är LED-downlights som vi kan se i hem och offentliga platser. Bortsett från de vanliga fördelarna med LED-belysning, såsom låg strömförbrukning och lång livslängd, ger downlights många fördelar, främst relaterade till att skapa det utseende som önskas för ett utrymme snabbt och enkelt. Med LED-downlights kan du enkelt markera särskilda funktioner i ditt hem eller rum. Se nedan för mer information om var du kan använda funktionerna i LED-downlights och hur du väljer produkterna i den här kategorin som bäst passar dina behov och önskemål.

 

LED downlights 1

 

LED downlights i hemmet

Det finns ett brett användningsområde för LED-downlights i hemmet. De används av inredningsarkitekter när syftet inte bara är att ge ett rum ett visst utseende, men också för att skapa önskad atmosfär och känsla. LED-downlights kan användas i inredningen av alla rum i ditt hus eller lägenhet. Här är de viktigaste sakerna du behöver veta när du använder dem:

 

-        i köket: att ha bra sikt vid varje arbetsplats i ditt kök är viktigt för att undvika matlagningsincidenter. Förutom den övergripande belysningen i rummet är det lämpligt att placera ytterligare ljuskällor, särskilt i arbetsområden, t.ex. områden runt spis, diskbänk, skåp och arbetsbänkar. LED-downlights är det bästa valet för att ge den mängd ljus som krävs i dessa områden, främst för att de är mycket flexibla när det gäller var de kan placeras. LED-downlights kan enkelt byggas in i köksskåp. Att använda dem som extra (eller lokal) belysning hjälper dig att utföra dina hushållssysslor medan du njuter av en originell, modern atmosfär i ditt kök.

LED downlights 2

LED downlights - невероятен визуален ефект

 

-        i vardagsrummet: detta är ett annat rum där LED-downlights kan användas med framgång. Om du vill att hela ditt vardagsrum ska tändas så starkt som möjligt rekommenderar vi flera LED-downlights på olika strömförsörjningskretsar. Detta kommer inte bara att ge en otrolig visuell effekt, men du kommer även att kunna styra lampornas ljusstyrka när som helst. När du tittar på TV eller arbetar på en bärbar dator, kan du till exempel variera ljuset från LED-lamporna. I andra fall kan du dimma det och skapa en mer lugn, romantisk och trevlig atmosfär.

LED downlights 3

 

-        i barnrummet: LED-downlights är den perfekta lösningen för ditt barns rum. Du kan använda dem för att skapa en stjärnhimmelseffekt. Detta är en serie runda, lågkapacitetslampor som återskapar natthimlen med stjärnor spridda över den. Detta har en lugnande effekt på dina små barn och hjälper dem att få sin skönhetssömn.

LED downlights 4

 

-        i badrummet: i de flesta hem har badrummen inte naturligt solljus. De är ofta avgränsade från omvärlden eller har bara ett litet fönster. Det är därför det är så viktigt att skaffa tillräckligt med artificiellt ljus. ELMARK-katalogen innehåller speciella vattentäta lysdioder som är idealiska för ditt badrum. Dessa LED-lampor är säkra och fullt funktionella i rum och miljöer med hög luftfuktighet. Vattentäta LED-downlights är lämpliga för kritiska områden i badrummet där du behöver så mycket ljus som möjligt. LED-downlights kan enkelt integreras i duschkabin och badrumsspegelskåp.

LED downlights 5


LED downlights I offentliga miljöer

LED-downlights kommer att göra ett utmärkt jobb på offentliga platser som behöver belysning för speciella visuella effekter och en speciell atmosfär. En av de främsta anledningarna till att LED-downlights är populära för dekorativa ändamål är att de kan installeras nästan var som helst i ett rum (väggar, möbler, trappor etc). Detta gör det lämpligt för användning i butiker, köpcentra och hotell. LED-downlights används ofta i konstgallerier. LED-downlights kan fokusera på en viss målning eller konstverk och skapa otroliga visuella effekter som gör objekten mer attraktiva. ELMARK-katalogen har även LED-downlights med ett nödblock som håller i upp till flera timmar efter ett strömavbrott, så att ett rum eller en byggnad kan evakueras säkert.

LED downlights 6


Hur väljer jag rätt LED downlights

 

Notera urvalsprocessen hos LED downlight för att maximera de ljuseffekter du vill ha. Bestäm det effektbehov du behöver för en LED-downlight i ett visst rum, hur du monterar den, om ljuset behöver styras och så vidare. Se nedan för information om de viktigaste nyckelfaktorerna som påverkar valet av LED downlights. снимка

LED downlights 7


Storlek, effektbedömning och form: Det finns ett brett utbud av LED-downlights avseende storlek, effekt och form. Bestäm noga vilken effekt du behöver på din LED-downlight som passar bäst för rummet och vilken visuell effekt du vill skapa. LED-downlights finns i olika alternativ, från traditionella runda och fyrkantiga ljus till belysningar med djup botten. En tydlig visuell effekt för LED-downlights med djupbotten är att när den står i en viss vinkel, kan diffusorn genom vilken ljuset sänds inte ses, bara själva ljuset.

LED downlights 8


Typ av montering: det här behöver du ta hänsyn till om du letar efter en inbyggd LED downlight eller en för utomhusbruk. Inbyggda LED-lampor är konstruerade för att installeras i ett hängande tak eller tak av gipsskiva. Om du inte har ett sådant tak, är det rätta alternativet för dig att välja LED-downlights för utomhusbruk. Förutom att de är lätta att montera, är fördelen med LED downlight av denna typ att de sparar avsevärd tid och ansträngning som annars skulle behöva användas till att renovera hela rummet.

LED downlights 9


Färgtemperatur: du kan välja mellan tre grundläggande färgtemperaturalternativ: varmt vitt, neutralt vitt och kallt vitt ljus. Varmt vitt ljus (2700 - 3000 K) är idealiskt för ditt hem eftersom det ger komfort och trivsel i varje rum. LED-neutralt vitt ljus (4000 - 4300 K) används både i hemmet och på kontoret, medan kallt vitt ljus (6000 - 6400 K) är lämpligt för affärsmiljöer och industriområden.

LED downlights 10


Riktbara LED downlights: LED downlights finns också med riktbart ljus. Med LED-lampor av denna typ kan du uppnå en mängd ljuseffekter och markera en särskild del i ditt rum.

LED downlights 11


Utforska ELMARK-katalogen och välj de mest lämpliga LED downlights för den belysningseffekt du vill ha och ge ett helt nytt utseende till ditt rum.

Filtrera
Sortera efter:
Produkter per sida:

Priserna är inklusive moms

  • Pris:
    . Inklusive moms
  • Kvantitet:

-EJ I LAGER

Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse