ELMARK
 1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
  Din kundvagn är tom

LED-lampor

LED lampa - Produktkategorier LED-lampor

LED-lampor är vanliga ljuskällor. De används i en rad miljöer från hemmet till underhållningsindustrin och utomhus. Bra ljuskvalitet, energieffektivitet och lång livslängd är bara några av de fördelar som gör LED-lampor till favoritljuskällan för ett stort antal användare. Se nedan för information om fördelarna med LED-lampor och några tips som hjälper dig att välja de lämpligaste LED-lamporna för att passa dina behov och rummets egenskaper.

LED Lampa 1 Elmark Butik

LED Lampa 1 Elmark Butik

 

Fördelarna med LED-lampor

Energieffektivitet är den främsta anledningen till att konsumenterna föredrar LED-lampor och är en av de viktigaste faktorerna som skiljer LED-lampor från konventionella glödlampor. LED-lampor förbrukar upp till 80-90% mindre energi än glödlampor. Det här uppenbarligen leder till en väsentlig långsiktig minskning av elräkningar. Med tiden lönar sig den inledande investeringen i LED-lampor många gånger om. Detta gör det extremt lönsamt att använda dem i hem, kontor och affärsbyggnader.

LED Lampa 2 Elmark Butik

LED Lampa 2 Elmark Butik

Lång livslängd: LED lampor minskar inte bara dina belysningskostnader utan sparar också värdefull tid och besvär med byten av glödlampor. Den genomsnittliga livslängden för LED-lampor ligger vanligtvis inom intervallet 20 000 till 30 000 arbetstimmar. Detta är många gånger mer än livslängden hos en vanlig glödlampa. Med LED-lampor behöver du inte fortsätta köpa och installera nya belysningsenheter i ditt hem. Förutom att det är irriterande och obehagligt, är inte att ständigt byta glödlampor vad du behöver i ditt livliga dagliga schema.

LED Lampa 3 Elmark Butik

LED Lampa 3 Elmark Butik
  1. Brett utbud: marknaden erbjuder ett brett och varierat utbud av LED-lampor och modeller som skiljer sig åt när det gäller effektbedömning, färgtemperatur, lamphållare typ, ljusriktning och användning. Från den här typen av belysning kan användarna välja den bästa LED lampan för sina egna behov och för rummets egenskaper. Se nedan för information om vilka faktorer som ska beaktas vid val av LED lampa.

LED Lampa 4 Elmark Butik

LED Lampa 4 Elmark Butik

Miljöpåverkan: Sist men inte minst, har den ständigt växande användningen av LED-lampor i den moderna världen en förebyggande roll genom sin miljövänlighet. LED-lampor innehåller inte tungmetaller eller skadliga ämnen som förorenar vår miljö. De förbrukar mindre el, vilket leder till minskade utsläpp av växthusgaser. Genom att välja LED-lampor kommer du inte bara att få fördelar som energieffektivitet och lång livslängd, utan också bidra till att skydda den naturliga miljön i livet på vår planet.

LED Lampa 5 Elmark Butik

LED Lampa 5 Elmark Butik

 

Hur man väljer rätt LED lampa

 

Var uppmärksam på några viktiga faktorer när du väljer en LED lampa för ditt hem, kontor eller någon annanstans. Som vägledning, kan du överväga funktioner som LED lampans form, ljusstyrka, färgtemperatur och om den kan dämpas. Nedan finns en del information om hur dessa faktorer påverkar valet av en LED Lampa.

-Form: formen hos en LED lampa kan vara en användbar övervägning när du letar efter en LED lampa som passar dina behov. Formen är viktig för att matcha LED lampans utseende med belysningsenhetens konstruktion. Individuella typer och serier av LED-lampor skiljer sig också i ljusdiffusionsriktning och vinkel. Om du behöver ytterligare förtydliganden om denna funktion, tveka inte att kontakta Elmark Butik-specialister som svarar på alla dina frågor.

LED Lampa 6 Elmark Butik

LED Lampa 6 Elmark Butik

-Ljusstyrka är en annan faktor att överväga om mängden ljus i ett rum är viktigt för dig. Lumen (lm) är måttenheten som mäter mängden ljus som emitteras av en LED lampa. Ju mer lumen som LED lampan är märkt, desto ljusare blir ljuset. Beskrivningarna av LED-lampor i Elmark Butik-katalogen ger noggrann information om antalet lumen för att hjälpa dig att välja den lämpligaste belysningsenheten för dig.

LED Lampa 7 Elmark Butik

LED Lampa 7 Elmark Butik

 

-Färgtemperatur: Denna faktor bestämmer i stor utsträckning känslan och atmosfären som LED lampan kommer att skapa i rummet. Det finns tre alternativ att välja mellan: varm vit, dagtid vit (neutral) och kallt vitt ljus. Vilka är deras särdrag? Varmt vitt ljus (2700 - 3000 K) är lämpligt om du vill ha en mysig och trevlig hematmosfär. Dagsljusets vita ljus (4000 - 4300 K) används också i kontor och arbetsplatser där en mer neutral färg behövs. Kallt vitt ljus (6000 - 6400 K) kan användas både på kontoret och på arbetsplatsen och i industrin. Det är inte tillrådligt att blanda två typer av färgtemperaturer eftersom detta skulle bli en belastning på de mänskliga sinnena.

LED Lampa 8 Elmark Butik

LED Lampa 8 Elmark Butik

 

-Dimning: med möjlighet att justera ljusstyrkan kan du anpassa den till den avsedd användning. Att dämpa ljuset, till exempel, kan skapa en avslappnad, trevlig och romantisk atmosfär för vänner och familj, men du kan öka ljuset när du läser eller arbetar på en dator. Så när du väljer en LED lampa, kontrollera om den kan dämpas eller inte.

LED Lampa 9 Elmark Butik

LED Lampa 9 Elmark Butik

 

-Användning: Belysning av rum och utrymmen är den främsta men inte den enda användningen av LED-lampor. De kan med framgång användas för dekorativa ändamål. I detta avseende är vintage LED-lampor lämpliga. Denna typ av LED lampa kommer att vara ett perfekt val om du bestämmer dig för att ge ditt rum en gammaldags karaktär från någon period i det förflutna.

LED Lampa 10 Elmark Butik

LED Lampa 10 Elmark Butik

LED-lampors huvudsakliga användning i den moderna världen


Som du redan har upptäckt är LED-lampor alltmer utbredd i den moderna världen. I de tidigare punkterna nämnde vi några av de viktigaste användningarna av LED-lampor, men vi kommer nu att titta på dessa i detalj. LED-lampor kan vara användbara på följande platser:

  1. Hemma: Den största och mest naturliga användningen av LED-lampor är i hemmet. Deras långa livslängd och snåla strömförbrukning gör dem lämpliga för varje hushåll. Användare kan välja rätt belysningsenheter för rum i hemmet från det breda och varierade utbudet av LED-lampor på marknaden. Att förse hela hemmet med LED-lampor kommer att garantera utmärkt ljuskvalitet och betydligt lägre månatliga elräkningar.  

LED Lampa Elmark Butik 11

LED Lampa Elmark Butik 11

utomhus: ur funktionell och estetisk synvinkel är LED-lampor det bästa valet för utomhusutrymmen. Oavsett om du vill belysa byggnader, gator, fontäner eller andra offentliga utrymmen, kommer LED-lampor att göra ett utmärkt jobb. Det finns en mängd olika former och storlekar av LED-lampor på marknaden som kan användas för alla typer av belysningar. För utomhusbruk är LED-lampor vanligast i parkbelysning och i trädgårdslyktor som för närvarande är populära.

LED Lampa 12 Elmark Butik

LED Lampa 12 Elmark Butik

barer och restauranger: LED-lampor är också ett bra val för underhållningsindustrin. Många olika stilar av LED-lampor på marknaden gör dem lämpliga för dekoration. De används i barer, kaféer och restauranger för att göra dem inbjudande för kunderna. Kombinerad med den rätta dekorativa belysningen kommer LED-lampor att skapa en unik och oförglömlig atmosfär vart de än placeras. Vintage LED-lampor, till exempel, finns i olika former: Julgranformad, cylindrisk och så vidare. De dekorativa egenskaperna hos LED-lampor gör dem lämpliga för butiker som butiker, gallerior och hotell.


Kolla in Elmark Butik-katalogen och välj de mest lämpliga LED-lamporna för ditt hem, kontor eller annan interiör eller utrymme!

Fördelarna med LED-lampor

Hur man väljer rätt LED lampa

LED-lampors huvudsakliga användning i den moderna världen

Filtrera
Sortera efter:
Produkter per sida:

Priserna är inklusive moms

 • Pris:
  . Inklusive moms
 • Kvantitet:

-EJ I LAGER

Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse