ELMARK
 1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
  Din kundvagn är tom

LED STRIPS

LED-STRIPS

En LED-remsa är ett diskret men effektivt sätt att lyfta fram en speciell egenskap i ditt hem eller för att förbättra belysningen på platser där andra typer av belysning inte har någon effekt. Det finns tre huvudskäl till varför LED-remsor är så eftertraktade av moderna användare. De är mycket mer ekonomiska och energieffektiva än traditionella glödlampor. de kan monteras i mer begränsade utrymmen och de skapar framgångsrikt en unik och imponerande atmosfär i inredningen i varje hem. LED-remsor är lämpliga för enskilda rum i ditt hem (vardagsrum, kök, badrum eller sovrum) och för din bil, lusthus, trädgård eller någon annanstans som kommer att tänka dig. Nedan kan du ta reda på de viktigaste fördelarna och användningarna av LED-remsor och se några intressanta projekt där de kan spela en central roll.

 

LED-remsor 1

LED-strips

 

  1. Varför välja en LED-strip?
   En LED-strip är rätt lösning om du vill ändra ett rums utseende snabbt och enkelt utan komplicerad och tidskrävande ombyggnad. Det är också det bästa alternativet för att lyfta fram en speciell inredning. LED-strips har många applikationer. De kan monteras under möbler, inbäddade i hängande tak eller användas som dekoration runt speglar, ramar, steg etc. De främsta fördelarna med LED-strips är extremt lätt passande, ett överkomligt pris och ett brett utbud av tillgängliga färger.

    

    

   LED-strips färgområde: Förutom de traditionella färgerna erbjuder ElmarkButiks produktsortiment även LED-strips i olika nyanser av vitt. Beroende på färgens värme kan dessa LED-strips avge två nyanser av vitt: kallt vitt, som ljuset från lysrör och varmvitt, nära naturligt solljus. I ElmarkButik-katalogen finns också en LED-strip som kan ändra färg mellan rött, grönt och blått, manövreras från en styrenhet som liknar en fjärrkontroll som gör att LED-strips färger strömmar in i varandra.


   LED-remsor 2

   LED-strips
   2. Vattentät LED-strip: När det gäller vattenbeständighet finns det tre huvudtyper av LED-strips. LED-strips med IP20-skyddsnivå används i torra rum som sovrum, vardagsrum, tvättrum etc. IP44 LED-skyddsnivån ger delvis skydd mot damm och vatten. Denna typ av LED-strip används mest i våtrum som badrum och tvättstugor. LED-strips av typen IP65 är delvis skyddade mot fukt och, till skillnad från IP44, skyddas av en silikonbeläggning, vilket gör dem lämpliga för utomhusbruk. Men kom ihåg att fuktskyddet för IP65 LED-strip inte betyder att den kan användas under vatten.

   LED-remsor 3

   LED-strips
   3. Olika belysningsnivåer med en LED-strip: I ElmarkButik produktsortiment hittar du olika LED-strips, var och en med olika antal LED per linjär meter. Deras antal bestämmer mängden ljus som produkten LED-strip avger. Ju fler lysdioder det finns desto intensivare blir ljuset. De viktigaste varianterna är LED-strips med 30, 60 och 120 LED per linjär meter. 30-LED-bandet passar bäst för belysning av bänkskivor, takhyllor och liknande områden. 60-LED-stripn används ofta under skåp och barskåp och för att markera trappsteg och ramar. LED-band med 120 dioder är idealiska för högt i tak och för utomhusbelysning, vägar, annonser och andra ställen där mer ljus behövs. Om du behöver mer ljus rekommenderar vi en tvärlinjen LED-strip med 240 dioder per linjär meter eller 120 per rad. Att uppnå önskad belysning beror inte bara på antalet dioder men även på deras storlek. ElmarkButik "LED Strips" -kategorin har 2 grundläggande diodstorlekar - 35/28 och 50/50. En 35/28 LED-strip är idealisk för att framhäva inredningsdetaljer eller som dekorativ belysning, till exempel under skåp eller över köksbänkskivan. För mer ljus är produkten LED-strip 50/50 diod föredragen. Den här är lämplig för användning på platser där du behöver mycket ljus. Båda typerna av lysdioder som nämns ovan används allmänt, inte bara i hemmet utan även i affärer, restauranger, utomhusreklam etc.


   LED-remsor 4

   LED-strips
    
   4. Energieffektivitet hos LED-strips: I praktiken har det visat sig att LED-strips är mycket mer ekonomiska än traditionella glödlampor. Deras livslängd är nästan 7 gånger längre. Strömförbrukningen av LED-strips är 80% mindre än för glödlampor. En LED-strip kan ge 80 lumen (lm) med endast 1 Watt (W). För att jämföra med glödlampor får du bara maximal belysning av 15 lm för 1 W. Dessa data bekräftar energieffektivitetsfördelarna med LED-strips.

 

LED-remsor 5

LED-strips

 LED-strips användningsområden

Du kan använda LED-strips på tusentals platser. Det enda kravet är tillgång till strömförsörjning. Men låt oss se vilka som är de mest populära applikationerna. 

-        Inomhus hemanvändning - LED-strips kan användas på olika ställen i ditt hem, som kök, sovrum, badrum, omklädningsrum, skåp, under soffan och många fler. Låt oss ta köket som ett exempel. Det här är det rum där vi spenderar mycket av vår tid, lagar god mat till vår familj. Köksljus kan ofta vara svårt och dyrt. En 35/28 LED-strip ger emellertid effektiv belysning under skåpen över köksbänkskivan, i skåpen själva och jämnt runt kylskåpet. Detta ger extra belysning och en mer raffinerad och modern design. En 35/28 diod LED-strip kan också användas som dekorativ belysning runt speglar och ramar. Den kan monteras både på ytan och bakom den. Att placera en LED-strip bakom en spegel eller ram skapar en djupgående känsla och kompletterar perfekt rummets övergripande utseende.

LED-remsor 6

LED-strips

 

-        

-        Utomhus: Om du vill förnya ditt hem snabbt, enkelt och effektivt, kan en LED-strip vara det rätta valet för dig. Denna typ av belysning är idealisk för husets ytterväggar för att betona arkitektoniska detaljer. Montera remsan tar lite mer tid, men resultatet är definitivt värt det. Produkten LED-strip eliminerar behovet av att fortsätta att byta lampor. Livslängden för denna typ av belysning är över 30 000 timmar. LED-strips kan också användas för att förbättra atmosfären i trädgården genom att passa dem i olika områden. Layouten och inredningen i din trädgård ger dig en speciell charm och gör ett gott intryck. LED-strips kan också markera blomstersängar, vägar och andra trädgårdsfunktioner. Detta gör att din trädgård ser unik och imponerande både under dagen och på natten.

 

LED-remsor 7

LED-strips     

-        Restaurang och barbelysning: Bortsett från ljud är ljus en av de viktigaste faktorerna för att skapa rätt atmosfär i barer och restauranger. Att välja rätt belysning och skapa önskad känsla kan starkt förbättra en klubbs popularitet. En LED-strip kan få dina kunder på gott humör och ge ett trevligt intryck. LED-strips är den lämpligaste belysningen för det ljus och den färg du vill ha. Det stora utbudet av färgade LED-strips kan ge liv åt alla delar av en restaurang och inreda den passande för fest eller speciella händelser. En LED-strip är ett utmärkt val om du vill uppnå en liknande effekt i ditt hem. Att inreda en relaxdel eller en bar i ditt vardagsrum eller lounge kommer att göra dig på bättre humör och uppmuntra dig att spendera mer tid med dina nära och kära, men det kommer också att göra ett bra intryck på dina gäster. När du väl vet hur du skapar en klubbeffekt, börja omforma din hemmiljö med LED-strips.

LED-remsor 8

LED-strips

-        Annonser: Skyltar och annonser med belysning är de som snabbast lockar vår uppmärksamhet. Varje företag behöver bästa möjliga annonsering. Detta har aldrig varit så enkelt som det är nu tack vare LED-strips. De fixerar ditt budskap i allmänhetens medvetande och skickar det oavbrutet till dina kunder och gäster, eller bara för tillfälliga förbipasserande. LED-strips är extremt effektiva när du markerar eller återskapar olika inskriptioner och tecken. Under åren har LED-strips blivit de mest populära belysningarna för reklam och placeras ofta i upplysta paneler, inskriptioner och figurer. Med deras långa livslängd fortsätter LED-stripsna att arbeta länge och göra ett intryck på varje person som går förbi. Deras fuktmotstånd och skydd mot damm och fasta partiklar gör LED-strips till den perfekta lösningen för varje annons. Med de olika färgerna på våra LED-strips kan du välja det bästa alternativet för dina behov.

 

LED-remsor 9

LED-strips

-        Andra applikationer: vi har alla sett ljus effekterna under bilarna i filmer som "Fast and Furious", men har du någonsin tänkt på hur de skapar dessa effekter? Svaret är enkelt: de använder en LED-strip, som ger en stor mängd ljus utan att förbruka mycket av batteriet. En LED-strip finns både inuti och utanför passagerarutrymmet. Till exempel kan du placera en LED-strip vid passagerarnas fötter eller på förarsätet och anpassa ditt fordon i din egen stil.

 

Vad behöver du för att montera en LED-strip?


En av de viktigaste sakerna vi rekommenderar dig att se till är rätt strömförsörjning för LED-strip. 220 Volt växelströmsspänning från nätet transformeras vid ingången till optimal spänning för att LED-strip ska fungera, dvs huvudsakligen 12 V DC. När du har köpt din strömförsörjningsenhet och LED-strip kan du låta fantasin ta över och ändra alla inomhus- eller utomhusdetaljer. Men kom ihåg att vid montering av LED-strip måste ytan vara ren och torr för att säkerställa att remsan fastnar på ytan.

LED-remsor 10

LED-strips

 

LED-strip från ElmarkButik

Funktionerna hos LED-strips och deras tusentals applikationer ger dig otaliga möjligheter att byta interiör eller exteriör av ditt hem, bil, trädgård, butik eller restaurang på bara några timmar. Hitta de bästa erbjudandena för ditt projekt från kategorin "LED-strips" hos ElmarkButik. Vi erbjuder dig ett brett utbud av LED-strips som kan tillfredsställa varje smak. Välj sålunda produkten LED-strip med exakt den typ av belysning, strömförbrukning och färg du vill ha. Om du redan vet vilket projekt du vill förverkliga och du letar efter de bästa erbjudandena inom kategorin "LED strips", är ElmarkButik den rätta platsen för dig.

LED-remsor 11

LED-strips

 

 

Filtrera
Sortera efter:
Produkter per sida:

Priserna är inklusive moms

 • Pris:
  . Inklusive moms
 • Kvantitet:

-EJ I LAGER

Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse