ELMARK
 1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
  Din kundvagn är tom

LED strålkastare

LED strålkastare

LED-strålkastare är universella belysningsenheter med många användningsområden i den moderna världen. Deras unika ljusdiffusionsegenskaper kan både jämnt belysa stora industriområden och belysa ett visst element i en fasad, landmärke eller kulturminnesmärke. LED-strålkastare finns i ett rikt och varierat utbud av färger som kan uppfylla alla krav och smaker. Maximal användarvänlighet och komfort, säkerhet på arbetsplatsen och en fantastisk atmosfär vid offentliga evenemang är bara några av fördelarna med LED-strålkastare som gör dem så populära. Se nedan för mer information om denna speciella uppsättning belysningsprodukter.

LED Прожектори 1

LED прожектори


Var används LED-strålkastare oftast?

LED-strålkastare är främst avsedda för industriell användning för att säkerställa en optimal och säker arbetsmiljö. Men det här är inte deras enda funktion. LED-strålkastare används mer och mer för att förbättra säkerheten på gården eller i trädgården runt hemmet och för att uppnå dekorativa effekter på speciella utomhusytor. Här är lite mer information om var och en av de LED-strålkastare som nämns här:

LED Прожектори 2

LED прожектори

–    Industrianläggningar och arbetsplatser: LED-strålkastare är bland de lämpligaste belysningskällorna för dessa områden. De kan både framgångsrikt belysa stora områden och direkt ljus till en exakt definierad punkt där maximal synlighet är nödvändig. LED-strålkastare används ofta på byggarbetsplatser, särskilt om arbetet fortsätter sent på kvällen.

–    Utomhus: LED-strålkastare har ett brett utbud av utomhuslampor och kan ses i många offentliga utrymmen och områden, från parker och trädgårdar till fasader, monument, skyltar och olika attraktioner. LED-strålkastare gör dessa platser mer synliga och bidrar även till speciella visuella effekter och belyser delar av den övergripande designen.

LED Прожектори 3

LED прожектори

–    Runt hemmet: LED-strålkastare används allt oftare i utrymmen runt moderna hem: bakgårdar, bersåer, trädgårdar och liknande platser som ligger runt hus eller bostadshus. LED-strålkastare ökar trygghet och säkerhet när du kommer hem sent på kvällen.

LED Прожектори 4

LED прожектори

–    Scen och dekor: Konserter, teatrar och kultur- och nöjesevenemang som vi tycker om skulle inte vara desamma utan LED-strålkastare. Placerade runt scenen tänds de i olika färger och skapar en serie visuella effekter och en fantastisk atmosfär för publiken. LED-strålkastare används också för samma ändamål i restauranger, kaféer, diskotek mm. De är också de viktigaste belysningsarmaturerna på sportarenor, i idrottshallar och på lekplatser.

LED Прожектори 5

LED прожектори

Vilka grupper av användare kan dra nytta av LED-strålkastare?

LED-strålkastare är praktiskt taget universella, eftersom de påverkar vardagen för  varje användare. Byggnadsarbetare, människor som återvänder hem när det är mörkt, naturälskare och campare kan alla dra nytta av LED-strålkastare. Se nedan för information om några av de större användargrupperna som kan dra nytta av LED-strålkastare.

LED прожекториLED Прожектори 6

-   Nattarbetare: på vissa områden måste arbetet på dagtid fortsätta till natten eftersom arbetsprocessen inte kan avbrytas under långa perioder. Detta är fallet i vissa industriella processer med anställda som är involverade i långa skift och tungt fysiskt arbete. Det gäller också för byggarbetsplatser där arbete måste ske på kvällen eller till och med på natten för att dra nytta av lämpliga väderförhållanden. I dessa fall kan LED-strålkastare hjälpa arbetarna avsevärt genom att ge bästa möjliga sikt och skydda dem mot olyckor och skador.

LED Прожектори 7

LED прожектори

 

Den som går hem sent på kvällen: Att gå hem kan vara utmanande för personer som måste jobba på kvällen eller på natten, särskilt om det inte finns någon gatubelysning runt huset eller kvarteret där de bor. Varför riskera att snubbla, falla eller skada sig? Ett mycket bättre alternativ är att placera en LED-strålkastare nära ingången till ditt hem med en rörelsesensor, som ger dig det ljus du behöver. LED-strålkastare har en lång livslängd och när de är installerade, kommer de att fungera i minst 4-5 år.

LED Прожектори 7

LED прожектори

Naturälskare: Portabla LED-strålkastare är det rätta valet för dig om du älskar att vara ute i naturen och ta varje tillfälle att gå ut på en promenad, ha picknick eller ta en fisketur. Camping är också väldigt populärt idag. Om du utövar din hobby på kvällen eller spenderar nätter utomhus i naturen, kan LED-strålkastare hjälpa dig. ELMARK-katalogen har bärbara lysdioder i gult och grönt för att ge dig utmärkt allsidig sikt så att du kan spela spel och ha kul med dina nära och kära. Deras ljusintensitet kan justeras för att spara energi och de kan laddas med hjälp av ett biltändaruttag. 

LED Прожектори 8

LED прожектори ELMARK

Vilka bekvämligheter och fördelar ger LED-strålkastare? 

  1. Långt liv: Livslängden för LED-strålkastare kan nå upp till 20 000 - 30 000 driftstimmar. Som jämförelse fungerar vanliga halogenlampor endast i ca 1000 timmar. Genom att välja LED-strålkastare, kommer du att säkerställa flera års kontinuerlig drift och du kan nästan glömma att byta belysningsenheter.

LED Прожектори 9

LED прожектори
  1. Olika ljusdiffusionsvinklar: med individuella LED-strålkastare kan ljuset riktas i olika vinklar beroende på användarens behov och preferenser. Till exempel, med en 80 graders spridningsvinkel kan du markera en exakt definierad arkitekturfunktion. Vid 120 grader kan du täcka en större omkrets.

LED Прожектори 10

LED прожектори
  1. Lätt att byta ut: LED-strålkastare har en betydande fördel i detta avseende jämfört med de metallhalogenlampor som oftast användes tidigare för arbetsplatsbelysning. Byte av dessa krävde specialutrustning, vilket orsakade besvär och svårigheter när de var tvungna att bytas ut. Å andra sidan är LED-strålkastare mycket lättare att byta och, som nämnts ovan, har de en mycket lång livslängd.

LED Прожектори 11

LED прожектори
  1. Låg förbrukning: Användning av LED-strålkastare kommer att skära ner dina elräkningar flera gånger om. De är extremt effektiva och ger den belysning du vill ha i ditt rum eller utrymme med minimal elanvändning.
  1. Material som används: LED-tekniken som används för att skapa LED-strålkastare är helt säker för människor och miljö. LED-strålkastare är det rätta valet för en modern användare som vill använda miljövänliga och icke-förorenande ljus.

LED Прожектори 12

LED прожектори

LED-strålkastare: klassificering och huvudtyper

LED-strålkastare finns i flera huvudgrupper beroende på deras olika egenskaper och karaktär. Var och en av dessa grupper uppfyller olika användares behov och preferenser och är lämpliga för särskilda lokaler och utrymmen. Se typerna av LED-strålkastare du kan välja mellan:

1. Traditionella LED-strålkastare: det här är den mest populära och mest använda typen av LED-strålkastare. De kombinerar den klassiska formen och hållarenheten av halogenlampor med alla fördelar och fördelar med LED-belysning. LED-strålkastare i denna grupp kan monteras direkt i stället för halogenljus utan några förändringar i elsystemet. Om du har planerat att placera LED-strålkastare i öppna utrymmen, bör du välja produkter med minst en IP65-grad av skydd. LED-strålkastare med stativ finns också på marknaden, vilket ger maximal bekvämlighet och komfort när de placeras i industriområden eller arbetsområden.

LED Прожектори 13

LED прожектори


2. LED-strålkastare med sensorer: dessa kan vara LED-strålkastare med rörelsesensorer och ljussensorer. Den förstnämnda lyser bara när rörelse detekteras vid ett visst avstånd från LED-strålkastaren. Detta sparar en betydande mängd energi samtidigt som den önskade belysningen ges vid behov. LED-strålkastare med en ljussensor tänds inte som ett resultat av rörelse, men i en viss grad av skymning. ELMARKs webbutik har ett antal modeller med de båda typerna av sensorer i kombination. Med andra ord aktiveras rörelsedetektorn som slår på lysdioden endast i skymning. Denna kombinerade mekanism sparar energi och förlänger produktlivet.

LED Прожектори 14

LED прожектори

3. RGB LED-strålkastare: Denna typ av LED-strålkastare styrs av en fjärrkontroll och har lysdioder i rött, grönt eller blått. Dioderna kan kombineras på olika sätt för att få massor av ljusa och intressanta färger. Detta gör RGB LED-strålkastare ett perfekt val för restauranger och barer, offentliga evenemang och fester, stadier, sevärdheter och arkitektoniska sevärdheter.

LED Прожектори 15

LED прожектори

4. Uppladdningsbara LED-strålkastare: Det finns även batteridrivna LED-strålkastare som kan fungera självständigt i flera timmar. Du kan ladda dessa LED-strålkastare både från eluttag och från bilens tändaruttag. Uppladdningsbara LED-strålkastare är mycket lämpliga för camping, picknick, fiske och andra utomhusaktiviteter.

LED Прожектори 16

LED прожектори

5. LED-strålkastare med hög effekt: Speciella LED-strålkastare med en extremt hög effekt på 720 W eller 960 W finns också på marknaden. Dessa används för att jämnt belysa stora områden som arenor och idrottsplatser.

 


Hur man väljer rätt LED-strålkastare

Det finns ett växande och alltmer varierande utbud av LED-strålkastare på marknaden, som är utformade för att tillgodose behoven och preferensen hos så många användare som möjligt. När du väljer din LED-strålkastare, var uppmärksam på ett antal funktioner förutom typen av LED-projektor, såsom effektbedömning, graden av skydd och färg på höljet. Här är de viktigaste sakerna du behöver veta om var och en av dessa funktioner:

-        Power rating: Du kan välja mellan ett antal LED-strömalternativ. LED-strålkastare i ELMARK-katalogen börjar vid 5,5 W och når 960 W. Välj en LED-strålkastare med ett effektvärde som passar in i rummet eller det utrymme du vill tända. Om belysningen är för ett relativt litet utrymme, kommer en låg effektenhet att göra ett utmärkt jobb. Supermäktiga LED-strålkastare används främst på arenor, flygplatser och andra stora offentliga miljöer.

LED Прожектори 17

 
LED прожектори

 -  Skyddsklass: Här är det viktigt att du ska använda LED-strålkastarna och förhållandena i rummet eller rummet. När den placeras i våtrum eller utomhus måste LED-strålkastaren ha en IP65-grad, vilket gör att det kan fungera normalt på sådana ställen och säkerställa önskad sikt. 

LED Прожектори 18

LED прожектори

-  Färg på höljet: LED-strålkastare med olika färger på höljena finns i ELMARK-katalogen. Varianterna vi erbjuder är vita, gula, gröna, grå, mörkgrå och svarta. Välj den färg som bäst passar känslan och atmosfären i rummet eller rummet. 

LED Прожектори 18

Filtrera
Sortera efter:
Produkter per sida:

Priserna är inklusive moms

 • Pris:
  . Inklusive moms
 • Kvantitet:

-EJ I LAGER

Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse