ELMARK
  1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
    Din kundvagn är tom

Trädgårdsbelysning

Trädgårdsbelysning


Om trädgårdsbelysning


En vacker trädgård är en funktion i ditt hem och en plats där du kan ha långa kvällsmåltider, njuta av skratt och ha kul med dina vänner och familj. Färgglada blomstersängar, häckar och stenar. Föreställ dig hur vackra de kan se ut, inte bara under dagen utan också på natten med rätt val av trädgårdsljus. Lyktor kan subtilt märka ut stigarna och hörnen i trädgården och skapa en romantisk miljö. Du kan använda solcellslampor som är mer än bara en dekoration i gräset. Allt detta kommer att göra din trädgård till en naturlig förlängning av ditt hem. Oavsett om du gillar mer subtila och drömlika lampor eller mer innovativa och moderna belysningsenheter, hittar du rätt för din trädgård i Elmarkstore-katalogen.

 

Låt oss se nedan under våra specialerbjudanden för dig i kategorin "Trädgårdsljus".

LED Trädgårdsbelysning 1
Trädgårdsbelysning 

Typer av trädgårdsljus

1. Trädgårdsljus med antik stil: Trädgårdsljus ska vara effektivt både dag och natt. Gör ditt val som om du letade efter den mest lämpliga belysningen för ditt vardagsrum eller sovrum. Om du gillar den gamla gatubelysningen i romantiska städer som Rom, Wien eller Venedig, kan du nu skapa den igen i din trädgård. Belys en gränd eller stig med stående trädgårdslyktor. Detta är inte bara praktiskt och mycket funktionellt, utan ger också ett sofistikerat och klassiskt utseende till din trädgård. Beroende på vilket färgschema du vill ha på ditt trädgårdsljus, erbjuder vi dig lyktor och vägglampor i svart, vitt, antikt guld och ärggrön. Med olika trädgårdsbelysningar i olika områden kan du praktiskt taget återskapa atmosfären överallt i världen. Varje sortiment ger dig en mängd olika typer av lyktor: uppåt- eller nedåtvända fasadlampor, kolonnlyktor, hängande lyktor och mer. Med olika belysningsarmaturer kan du bygga en harmonisk vision i hela utrymmet. Du kan skapa en romantisk och antik atmosfär med trädgårdsljus från JOSH, MARK, ALEK, ERIC, NICK och andra områden.

LED градинско осветление 2

2. LED Garden Lighting - Om du är förtjust i modernare design och letar efter funktionalitet och effektivitet, är LED-trädgårdsljus rätt för dig! LED-teknik har en plats överallt i vårt vardag, inklusive som trädgårdsbelysning. Vi erbjuder dig ett brett utbud av LED-trädgårdslampor som kombinerar alla fördelar med själva tekniken: låg strömförbrukning, bra färgåtergivning och extra lång livslängd. Kolla in våra LED-ljusbelysningsförslag: GRF206 LED, GRF302 LED, GRF506 LED och GRF507 LED.

LED градинско осветление 3

3. LED-strålkastare - om du vill skapa en atmosfär som välkomnar och lockar dig in i trädgården, rekommenderar vi LED-strålkastare som trädgårdsbelysning. Du kan använda dem för att markera dekorativa träd eller växter, med ljuset i vinkel som skapar en intressant ljus och skuggningseffekt. När du dekorerar en trädgård, ignoreras ofta staketet och fasaden i huset. Men med LED-strålkastare kan du framgångsrikt markera entrén till ditt hem, arkitektoniska detaljer i huset eller området framför garaget. Denna typ av trädgårdsbelysning är inte bara attraktiv, men skyddar också din trädgård mot potentiella inkräktare. För optimal säkerhet och sinnesro rekommenderar vi trädgårdsljus med sensorer som sätter på lamporna när det är rörelse. Ta en titt på våra VEGA SLIM, HELIOS, LYRA LED spotlights och trädgårdsljus.

LED градинско осветление 4


4. Inbyggda trädgårdsbelysningar är inte bara kompakta, men också extremt effektiva för att uppnå en dramatisk effekt och en djup känsla. De mörkare områdena och ljus- och skuggverkan av växter och buskar kompletterar varandra för att göra din trädgård till en speciell plats. Om du letar efter känsligt och behagligt ljus för att markera en stig eller gränd, är inbyggt trädgårdsljus utan tvekan det perfekta alternativet. Inbyggt trädgårdsljus kan också betona klippor, stenpartier, berghällar, dammar eller fontäner.

LED градинско осветление 5

5. Fasadljus och kupoljus för utomhusmontering: Om du behöver belysa en gata som passerar fasaden eller staketet kommer externa kupolljus att göra ett utmärkt jobb. Denna typ av belysning ger tillräckligt med ljus samtidigt som du sparar mycket utrymme. Vi erbjuder kupolljus från våra BRLED, GRF98, LED BULKHEAD och andra intervall. Denna serie fasadbelysningar gör varje byggnad unik. Fasadljus kan också placeras på en del av byggnaden eller på hela ytan för att betona kolonner, bågar och valv. För att uppnå harmoni med den övriga trädgårdens utseende är denna typ av trädgårdsbelysning tillgänglig i olika färger och kombinationer. Spotlights i VEGA, LYRA, LINEAR och STREAM-serien kan användas.

LED градинско осветление 4

 

6. Trädgårdsbelysning med solceller: Praktisk och genomtänkt layout av trädgårdsljus och landskapsdesign kan göra varje trädgård vacker. I den meningen är det viktigt att välja trädgårdsbelysning av kvalitet som ger dig exakt det ljus du behöver. Sollampor är en bra lösning om du letar efter effektivitet och en enkel men elegant design. Dessutom kan du placera dem på ett lämpligt ställe utan att behöva dra strömkablar och ha tillgång till el. Solbelysning finns i en rad olika typer, inklusive lampor med en spik som körs in i marken eller lyktor på stativ som är dolda i dekorativa stenar, djur, figurer etc. Du hittar designen som bäst passar din smak och preferenser.

LED градинско осветление 6


Vad behöver du ta hänsyn till när du väljer trädgårdsljus?
Att välja rätt trädgårdsbelysning har nyckelroll när det gäller att uppnå den effekt du vill ha i din trädgård, oavsett om det är på bergpartier och klippor, dekorativa dammar och fontäner, eller vid häckar och blomsterbäddar. Markera varje detalj och funktionen i trädgården med lämplig belysning. Dämpat ljus ger till exempel lugn och romantik och kan användas för att belysa gränder eller områden som ska vara vilsamma. Du behöver starkare belysning när du arbetar i trädgården, eller skapar högre säkerhet i mörka delar av utrymmet runt huset. Om du vet exakt vad du vill uppnå i trädgården blir det mycket lättare för dig att välja rätt enheter för din trädgårdsljus.

LED градинско осветление 8

Trädgårdsbelysningar från Elmark
Välj Elmarks trädgårdsbelysning och ge dig själv och din familj skönhet, funktionalitet och kvalitet. Från vårt varierade produktsortiment kommer du säkert att hitta rätt och lämplig belysning för just din trädgård. Alla våra produkter för trädgårdsbelysning har en högre grad av skydd, så att de kan användas utomhus. Omforma din trädgård med belysningsenheter från Elmark!

Filtrera
Sortera efter:
Produkter per sida:

Priserna är inklusive moms

  • Pris:
    . Inklusive moms
  • Kvantitet:

-EJ I LAGER

Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse