ELMARK
 1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
  Din kundvagn är tom

SmartHus

SmartHus


Du kommer hem på kvällen efter en stressig och upptagen dag och du finner allt i ditt hem precis som du vill att det ska vara. Du tar bort dina skor utan problem eftersom lamporna redan är på. Du sitter på din favoritsoffa i vardagsrummet och hela rummet är föruppvärmt och mysigt. Just då är ljuset dämpat för att du ska slappna av och ha en komplett och njutbar vila ... Nej, det är inte en bild från framtiden eller en romantisk film. Det är vad ditt hus eller lägenhet kan vara med SmartHus-konceptet för att hitta smarta lösningar som ger maximal komfort och bekvämlighet i din vardag. Se nedan för information om vilka smarta hushållsapparater som helt kan omvandla miljön du bor i.

SmartHus 1

SmartHus 1


Smarta hemprodukter: grundläggande funktionerMed SmartHus-produkter kan du styra huvudsystemen i ditt hus eller lägenhet snabbare, enklare och effektivare. SmartHus kan du styra ljuset och dess parametrar samt temperatur och fuktighet och övervaka elförbrukningen utan att du ens är fysiskt närvarande i rummet. Här är huvudfunktionerna hos de smarta hushållsapparaterna i ELMARK-katalogen:

1. SmartHus eliminerar behovet av att ha många kablar.

Detta är en av de stora fördelarna med SmartHus-konceptet. Föreställ dig hur mycket bättre dina rum kommer att se ut utan all strömförsörjning och andra kablar som samlas, eller hur enkelt och bekvämt du kommer att kunna styra din hembelysning med bara en enhet som du kan bära i fickan. SmartHus gör allt detta möjligt. Även de enklaste enheterna, som en kanal med en kanal, 2 kanaler eller 3 kanaler, slår på och av lamporna automatiskt. SmartHus-sektionen har också en lamphållareformad mottagare där du kan sätta in glödlampor och eliminera kablarna.

SmartHus 2

SmartHus 2

2. SmartHus kontrollerar ljusinställningar och funktioner.

Alla grundläggande ljusfunktioner kan styras automatiskt med SmartHus: på och av, dimning och förinställning och körning av program med timerfunktionen. Dessa styrs med hjälp av SMART enkanal och fyrakanalmottagare som finns i kategorin SmartHus i ELMARK-katalogen. Dessa SmartHus-konceptmottagare kan drivas på tre sätt: via nyckel, fjärrkontroll eller av en Android- eller iOS-app. De finns i ett 12-36 V lågspänning eller 220 volt. Om du väljer fyrakanalmottagaren får du ytterligare fördelar utöver möjligheten att styra flera ljuskällor samtidigt. Denna SmartHus-enhet har alternativ för att blanda färger, konfigurera flera program och skapa olika ljuseffekter.   

SmartHus 3

SmartHus 3

3. SmartHus kontroll från överallt i världen.

Med SmartHus-produkter kan du nu styra belysningen i ditt hus eller lägenhet från nästan hela världen i realtid. Du kan dela denna SmartHus-funktion med andra familjemedlemmar så att enheten styrs av mer än en person. En av de lämpligaste enheterna för dessa ändamål är Smart WiFi Touch Panel. Hur fungerar denna SmartHus-konceptpanel? Ljusregleringskontakten är ansluten till WiFi-nätverket. Då kan du utföra alla belysningsrelaterade funktioner (slå på och stäng av, ställa in timers) även om du inte är hemma hos SmartHus-enheten. Du kan göra det med din telefon genom att installera programmet e-We Link för Android och Apple.

SmartHus 4

SmartHus 4

4. SmartHus kontrollerar fuktighet och temperatur.

SmartHus-konceptet passar inte bara för att automatiskt styra alla belysnings- och hembelysningsfunktioner utan även fuktighet och temperatur. För att göra detta behöver du SMART WiFi-fuktighet och temperaturregulator tillgänglig i kategorin SmartHus i ELMARK-katalogen. Denna SmartHus-apparat låter dig fjärrövervaka och styra temperatur och fuktighetsnivåer i ett rum. Denna SmartHus-funktion är särskilt användbar för både hem och industri. Om du har små barn hemma eller behöver särskilda lagringsförhållanden för olika produkter (vin, spannmål, frukt och grönsaker), kommer regulatorn att göra ett utmärkt jobb. För att kunna utnyttja funktionerna fullt ut måste du skaffa en temperatur- och fuktighetssensor, som även finns i vår SmartHus-sektion. Dessutom har SmartHus-kategorin en fuktsäker sensor, perfekt för mätning av vätskans temperatur.

SmartHus 5

SmartHus 5

5. SmartHus mäter elförbrukningen.

Det är mycket användbart att veta hur mycket el varje apparat förbrukar i ditt hus eller lägenhet. Denna information kan erhållas regelbundet om du köper en SMART WiFi-kanalknapp med strömförbrukningskontroll tillgänglig i kategorin SmartHus i ELMARK-katalogen. Med denna SmartHus-produkt kan du mäta elförbrukningen av olika hushållsapparater (panna, spis, etc.). Dessutom ger den här smarta hemanordningen rapporter om det uppmätta värdet varje vecka och månadsvis. Beroende på resultaten kommer du att kunna bestämma när du ska använda och när du ska stänga en apparat. Som med de andra SmartHus-produkterna som anges nedan har du självklart möjlighet att automatiskt slå på och stänga av de valda enheterna via kontrollenheten.

SmartHus 6

SmartHus 6

6. Med SmartHus-konceptet kan du styra elektricitet centralt i ditt hus eller lägenhet.

Denna SmartHus-funktion kan uppnås på en enda enhet. SMART WiFi 4-kanals DIN-skenan är ett av de mest intressanta förslagen i kategorin SmartHus i ELMARK-katalogen. Den är konstruerad att byggas in i en elektrisk växelplatta för att styra flera kanaler från var som helst i världen. Med den här smarta hemanordningen kan du hantera driften av alla delar av ditt hem elektriska system, oavsett var du befinner dig vid en viss tidpunkt.

SmartHus 7

SmartHus 7

7. SmartHus använder röstkommandon för kontrolländamål.

Många SmartHus-enheter är kompatibla med populära Google Nest och Amazon Alexa Voice Commands. Genom att kombinera SmartHus med dessa enheter kan du styra belysningen och dess parametrar samt temperatur och fuktighet och du kan övervaka strömförbrukningen med röstkommandon. Detta gör det ännu snabbare, enklare och bekvämare att använda SmartHus-funktionerna som beskrivs här.

SmartHus 8

SmartHus 8

What are the other benefits of the SmartHus concept?


Vilka är de andra fördelarna med SmartHus-konceptet?

SmartHus-konceptet, som är utformat för att leverera smarta hemlösningar, ger stora fördelar för dig, ditt hus eller din lägenhet. Skydd mot tjuvar och förbättrad inredning är två SmartHus-funktioner som inte bör förbises. För dessa två funktioner, välj lämplig SmartHus-kategori i ELMARK-katalogen. Här är lite mer information om detta:

SmartHus kan simulera din närvaro;

Risken för inbrott och stöld av personlig egendom är en av de största problemen för moderna konsumenter. Högriskgrupper inkluderar personer som måste resa ofta och lämna sitt hus eller lägenhet obevakad. SmartHus-koncept är ett utmärkt sätt att skydda mot oönskade incidenter. SmartHus kan simulera din närvaro utan att du faktiskt finns där. En inbrottstjuv som ser belysningen på olika rum antar att ägarna kan vara hemma och kommer sannolikt att besluta att ge upp sina inbrottplaner.

SmartHus 9

SmartHus 9

SmartHus modern design:

Förutom att eliminera behovet av extra strömförsörjning och andra kablar, smälter SmartHus-produkterna i ELMARK-katalogen perfekt in i rummet. Om dekorativa funktioner är viktiga för dig när du väljer en produkt från SmartHus-konceptet, har vi rätt förslag till dig. Den SMART enkanala USB TOUCH-dimmeren är en automatisk på / av-brytare som också kan justera ljusets ljusstyrka. Dessutom är den monterad i en vacker glaspanel i modern design som ser bra ut i vilket rum som helst. I SmartHus-sektionen kan du hitta denna dimmer med fantastisk funktionalitet och utseende i en fyrkanalversion om du vill styra flera ljuskällor eller en mångfärgad LED-remsa.

SmartHus 10

SmartHus 10


Välj SmartHus-produkter i ELMARK-katalogen och ta in en dos ljus, bekvämlighet och komfort i ditt vardag!

    Filtrera
    Sortera efter:
    Produkter per sida:

    Priserna är inklusive moms

    • Pris:
     . Inklusive moms
    • Kvantitet:

    -EJ I LAGER

    Till produkten

    Tekniska data

     0
     0
    Jämförelse