ELMARK
  1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
    Din kundvagn är tom

Strömbrytare och vägguttag

Varför är strömbrytare och vägguttag så viktiga?

I utformningen av interiören i ett rum är absolut alla saker viktiga. Lampor, till exempel, behövs för att ge ljus, möblerna utgör den övergripande layouten och atmosfären och apparaterna bestämmer dess funktionalitet. Brytare och uttag är inte mindre viktiga för den övergripande bilden. De måste framgångsrikt matcha resten av inredningen, vilket ger rummet ett harmoniskt och trevligt utseende. Det här är vad stickkontakterna i ElmarkStore-katalogen var utformade för: en rad strömbrytare och vägguttag, med egna egenskaper, funktionalitet, färger och mönster. Se dessa serier av strömbrytare och vägguttag nedan och bestäm vilka av dem som bäst passar dina krav på kvalitet och stil.

Strömbrytare och vägguttag 1

Strömbrytare och vägguttag 1

Huvudkontakter och vägguttag från ElmarkStore-katalogen

Omkopplare och uttag i ElmarkStore-katalogen finns under flera olika rubriker. Denna fördelning är utformad för att göra det så enkelt som möjligt för användarna att hitta rätt produkter för sitt rum i denna kategori. Några av växlarna och uttagen är utformade för en mer avslappnad och vardaglig standard, medan andra skapar en unik atmosfär och en känsla av lyx, sofistikering och klass.

1. CITY-omkopplare och uttag: designen av CITY-sortimentet av switchar och uttag kombinerar stor funktionalitet med ett intimt, men elegant utseende. Mekanismerna för dessa omkopplare och uttag finns i två grundläggande färger: vit och champagne metallisk. Användarna kan dock kombinera mekanismerna med dekorativa ramar i totalt 10 färger: vit, champagne, orange, gul, grön, röd, blå, grå och två metalliska nyanser (orange och burgundy). Dessa kombinationer möter även de mest krävande smakerna och kraven. Strömbrytare och vägguttag i CITY-serien är kompatibla med alla vanliga vägglådor som finns på den bulgariska marknaden.

Strömbrytare och vägguttag 2

Strömbrytare och vägguttag 2

2. LECCE-omkopplare och uttag: Om du vill att ditt rum ska ha en traditionell italiensk karaktär, atmosfär och känsla rekommenderar vi starkt LECCE-sortimentets strömbrytare och vägguttag. De fokuserar på utsökt stil och modern design genom ett brett utbud av hem- och kontorslösningar. Mekanismerna i LECCE-serien finns i två grundläggande färger: vit och svart; ramar finns i totalt 11 nyanser: vit, blå, silvergrå, guld, klassisk och matt grafit, champagne, grön, onyx och körsbär. Det breda urvalet av 24 stickkontakter uppfyller alla användares behov och önskemål och rummets egenskaper. Det är viktigt att notera att LECCE-sortimentet av strömbrytare och vägguttag kräver vägglådor av italiensk standard.

Strömbrytare och vägguttag 3

Strömbrytare och vägguttag 3

3. RHYME-spänningsomkopplare och uttag: De raka och varma färgerna i RHYME-sortimentet av strömbrytare och vägguttag ger en ren och modern design till varje rum. Detta är det enda helt metalliska ElmarkStore-sortimentet. Du kan välja mellan vitt, grafit metalliskt, guld, kaffe, metallgrå och champagne. RHYME-sortimentet har olika mekanismer för att möta dina behov och krav. Den kan kombineras med olika dekorativa ramar med upp till 6 moduler. En viktig fördel med RHYME-växlar och uttag är deras kompatibilitet med alla vanliga gips- och gipsskivor på den bulgariska marknaden. Dessutom kan de installeras snabbt och enkelt och har en elegant och estetisk design.

Strömbrytare och vägguttag 4

Strömbrytare och vägguttag 4

4. SPLENDOR-omkopplare och uttag: SPLENDOR-sortimentet erbjuder plug-and-socketmekanismer i två grundläggande färger: vit och grafit, tillsammans med 5 färgidéer för ramar: vit, silvergrå, päron, körsbär och mörk grafit. Koppling av olika mekanismer och ramar skapar lämpliga kombinationer för varje rum i ditt hem. Högkvalitativa och effektiva SPLENDOR-spänningsomkopplare och uttag kan enkelt monteras med vanliga vägglådor och har en snygg design.  

Strömbrytare och vägguttag 5

Strömbrytare och vägguttag 5

5. BASIC-omkopplare och uttag: BASIC-omkopplare och uttag har en enkel, ren design och finns i ett brett utbud av färger. Du hittar växlar och uttag i vitt och produkter i mer intensiva färger. BASIC-sortimentet erbjuder många strömbrytare och vägguttag med olika applikationer som dimmer, en- och dubbelbrytare, trappbelysningsbrytare, telefonuttag, lockuttag med mera. 

Strömbrytare och vägguttag 6

Strömbrytare och vägguttag 6

6. LIFE STYLE-växlar och uttag: ElmarkStores LIFE STYLE-switchar och uttag finns i olika färger och praktiska lösningar för hem och kontor. LIFE STYLE introducerar, liksom LECCE-sortimentet, en italiensk stil till inredningen i rummet och kräver italienska standardvägglådor. LIFE STYLE-sortimentet har vita och svarta mekanismer som enkelt kan kombineras med ramar av olika färger: vit, silvergrå, krom, gul, päron, guld, vinröd, körsbär, mörkgrå, grön och mörk och ljusgrå. Alternativet av olika kombinationer av mekanismer och omkopplare och uttag ramar gör denna serie lämplig för alla rum och design. 

Strömbrytare och vägguttag 7

Strömbrytare och vägguttag 7

7. Vattentäta strömbrytare och vägguttag: I ElmarkStore produktsortiment hittar du högkvalitativa och pålitliga inbyggnadsbrytare och uttag. Öppna brytare och uttag är avsedda för rum där de inte kan monteras i en vägglåda. Ett lämpligt alternativ är också tillgängligt för den som inte vill engagera sig i ytterligare ombyggnad och har störande kablar någonstans i sitt rum. Dessa kablar kan placeras i speciella monteringsramar för montering av enstaka, dubbel- eller trippelkanaler. Liknande ramar för installation av kabelkanaler finns även i ElmarkStore-katalogen. Vi har även utomhusbrytare och uttag. Vattentäta strömbrytare och vägguttag används i våtrum, trädgårdar, lusthus, husvagnar, skjul, garage och andra platser där vanliga strömbrytare inte kan monteras. Alla våra utomhusprodukter har fukt och dammskydd som garanterar att de fungerar i sådana miljöer.

Strömbrytare och vägguttag 8

Strömbrytare och vägguttag 8

Lita på kvaliteten hos ElmarkStore och välj de bästa erbjudandena i kategorin "Strömbrytare och vägguttag" för dig och ditt hem.

Varför är strömbrytare och vägguttag så viktiga?

Huvudkontakter och vägguttag från ElmarkStore-katalogen

Filtrera
Sortera efter:
Produkter per sida:

Priserna är inklusive moms

  • Pris:
    . Inklusive moms
  • Kvantitet:

-EJ I LAGER

Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse