ELMARK
 1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
  Din kundvagn är tom

Om oss

 • OM OSS

  Välkommen till Elmarkbutik.se!

  ELMARK GROUP Ltd. är en registrerad internationell varumärkeskedja, specialiserad på försäljning och distribution av elektriska produkter, belysning, verktyg och leveranser. Med mer än 15 år inom denna sektor tillhandahåller vi pålitlig kundservice och flexibla lösningar med hjälp av vår e-portal.

  ELMARK GROUP Ltd. är en ledande tillverkare av el- och belysningsprodukter för företag och slutanvändare. ELMARK GROUP Ltd.s huvudsakliga syfte är att tillhandahålla och säkerställa ett brett utbud av produkter med exklusivt värde, levererade av pålitliga, effektiva och lätta servicemodeller.

  Vi tillhandahåller produkter från bulgariska och internationella tillverkare, lämpliga för proffs och för alla som gillar ”Do It Yourself” -lösningar. E-plattformen erbjuder  en attraktiv plats för designers och ger lösningar för renovering av hem och skapande av komfort och säkerhet.

  Etablerade varumärken

  Varumärkena från ledande tillverkare och leverantörer tillhandahåller hög kvalitet, tillförlitlighet och den högsta nivån av kundservice.

  Vår portfölj innehåller välkända varumärken som: ELMARK, STELLAR. Produkterna är certifierade enligt alla europeiska krav och har en fullständig dokumentation.

  Våra kunder har möjlighet att använda kvalitetsprodukter och ett exklusivt erbjudande inom el- och belysningslösningar.

  Vi ger dig möjligheterna!

  Vi garanterar högsta kundnöjdhet.

  Elmarkbutik.se ägs och drivs av Veselin Donchev, ägare av företaget Enkeltek Skandinavia AB exklusiv distributör för Elmark-produkter i Sverige.

  Vi tror att du som kund söker snabba leveranser, bra priser, hög kvalitet och god kundvård, och detta är därför vad som leder oss i vårt arbete.

  Vi på elmarkbutik.se har en webbshop både för konsumenter och företag och säljer elmaterial i alla olika typer. Vi levererar vanligt elmaterial som strömbrytare, belysning och vägguttag men vi erbjuder även ett stort sortiment av byggel så som kopplingskablar, flexrör, dosor och mycket mer.

  Vårt professionella team behandlar dina beställningar snabbt och väsentligt med hjälp av modern teknik och effektiva operationella procedurer.

  Vi hjälper dig gärna.

  Kontakta:
  Du når oss lättast och säkrast via e-post: info@elmarkbutik.se

  Eller via Telefon: 0706159869

  Powered by:

  EnkELtek Scandinavia AB

  organisationsnummer 559195-9548

  Sjöjungfrugatan 2
  723 56 Västerås
 • Pris:
  . Inklusive moms
 • Kvantitet:

-EJ I LAGER

Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse