ELMARK
  1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
    Din kundvagn är tom

LED-paneler

Vad är LED paneler

 

LED paneler ELMARK - 1

LED paneler ELMARK - 1


LED-paneler är en typ av belysning konstruerad för att byggas in eller monteras på en yta. De är ett bra alternativ till lysrör och inbyggda strålkastare. LED-paneler används för närvarande både i hushåll och inom industrin som både en primär och en ytterligare ljuskälla. Deras främsta fördelar är låg strömförbrukning, god ljuskvalitet och kontrollerbarhet. Se nedan för mer information om dessa fördelar och de viktigaste områdena där LED-paneler används i den moderna världen.

Varför välja LED paneler?

 

- Energieffektivitet: En av de största fördelarna med LED-paneler är deras energieffektivitet, vilket resulterar i betydande besparingar i strömförbrukningen. Oavsett om du väljer LED-paneler för att tända ditt hem, kontor eller på annat håll, kommer de konsekvent att hålla dina elräkningar nere.

LED paneler ELMARK - 2

LED paneler ELMARK - 2

 

- Bra ljuskvalitet: LED-paneler ger högkvalitativt ljus och fördelar det jämnt över hela området av diffusorn. De används i kontor och affärsbyggnader eftersom de förbättrar arbetssituationen och inte irriterar mänskliga sinnen.

LED paneler ELMARK - 3

LED paneler ELMARK - 3

 

- Utbud: LED-paneler finns i ett brett och varierat utbud av former och storlekar, så att alla användare kan hitta rätt LED-panel för sina behov och rummets egenskaper.

LED paneler ELMARK - 4

LED paneler ELMARK - 4

 

- Ljusstyrningsalternativ: En annan viktig fördel med LED-paneler är att de kan integreras i ett automatiskt belysningsstyrsystem som gör att du kan slå på och stänga av ljus, styra ljusstyrkan och skräddarsy ljuset efter dina önskemål från överallt i världen . Smart WiFi Four Channel DIN Rail Device i kategorin Smart Home i ELMARK-katalogen är ett exempel på denna typ av automatiskt belysningsstyrsystem.  

LED paneler ELMARK - 5

LED paneler ELMARK - 5

 

LED-paneler: användningsområdenMed sina många fördelar blir LED-paneler alltmer populära och efterfrågan bland moderna konsumenter. Här är de som bäst:

- hemma: För det första är LED-paneler perfekta för att belysa ditt hem. Deras mjuka och behagliga ljus kommer att blanda sig perfekt med inredningen och atmosfären i varje rum samtidigt som hushållens elräkningar hålls nere.

 

- på kontoret: LED-paneler används alltmer i moderna kontor och affärsbyggnader. Produkter i denna kategori som avger neutralt vitt ljus (4000 - 4500 K) är lämpliga för kontorsmiljöer, eftersom de inte irriterar sinnena och hjälper medarbetare att koncentrera sig på sitt arbete.

LED paneler ELMARK - 6

LED paneler ELMARK - 6

 

- inom industrin: LED-paneler används också i stor utsträckning inom olika industri- och produktionsanläggningar. Vattentäta LED-paneler lämpliga för användning i rum med hög fuktighetshalt finns också på marknaden.

LED paneler ELMARK - 7

LED paneler ELMARK - 7

 

- i offentliga byggnader: LED-panelernas egenskaper och särdrag gör dem till det bästa valet för de flesta offentliga byggnader, inklusive skolor, sjukhus, banker, affärer och så vidare.

LED paneler ELMARK - 8

LED paneler ELMARK - 8Hur man väljer rätt LED-panel

Det finns ett brett utbud av LED-paneltyper och modeller på marknaden, så du kan välja utifrån kraven och villkoren i byggnaden eller lokalerna och den effekt du vill skapa. Var uppmärksam på följande punkter:

 

- Form: LED-paneler finns som kvadratiska, rektangulära och runda enheter. De två första är oftast placerade i hängande tak i stället för en av plattorna. Runda LED-paneler används som ett alternativ till traditionella inbyggda strålkastare.

LED paneler ELMARK - 9

LED paneler ELMARK - 9

 

- Storlek är en annan viktig faktor när du väljer en LED-panel. Små LED-paneler är att föredra för ett visst rum i huset, en korridor eller mindre rum. Stora LED-paneler används mest i kontors-, affärs- och offentliga byggnader, skolor och butiker på grund av deras högre effektbedömning.

LED paneler ELMARK - 10

LED paneler ELMARK - 10

 

- Färgtemperatur: ditt val av LED-paneler ska baseras på vilken typ av ljus du föredrar. LED-paneler finns i tre grundläggande färgtemperaturer: varmvit (2700 - 3000 K), neutral (4000 - 4300 K) och kallt ljus (6000 - 6400 K).  

LED paneler ELMARK - 11

LED paneler ELMARK - 11

 

- Nödblock: ELMARK-katalogen har även LED-paneler med ett nödblock som säkerställer att lampan stannar i upp till 3 timmar efter ett strömavbrott. De ger tillräckligt med ljus för säker evakuering från ett rum eller en byggnad när det behövs.

LED paneler ELMARK - 12

LED paneler ELMARK - 12

 

- Dimning: Du kan också välja LED-paneler med dimningsalternativ, så att du enkelt kan justera ljusintensiteten för att matcha tillfälle, omgivning och atmosfär i rummet.

LED paneler ELMARK - 13

LED paneler ELMARK - 13

 

- Vattentäta LED-paneler: Ett annat specialt erbjudande från ELMARK. De vattentäta LED-paneler vi erbjuder har IP44 och IP65 skyddsklassificering. De kan användas i alla fuktiga miljöer och utomhus.

LED paneler ELMARK - 14

LED paneler ELMARK - 14Olika LED-paneler hos ELMARK uppfyller dina behov, smak och önskemål fullt ut. Att köpa dem är mer än bekvämt och hela processen kan göras utan att behöva lämna ditt hem eller kontor. Kolla in ELMARKs katalog och välj rätt belysning för dig!

 

Vad är LED paneler

Varför välja LED paneler?

LED-paneler: användningsområden

Filtrera
Sortera efter:
Produkter per sida:

Priserna är inklusive moms

  • Pris:
    . Inklusive moms
  • Kvantitet:

-EJ I LAGER

Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse