ELMARK
 1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
  Din kundvagn är tom

Ljuskronor

Vad är ljuskronor?Vill du byta något hemma, men har inte tid eller lust att göra någon renovering? Vi har en bra idé för dig! Genom att hänga en ljuskrona eller kandelaber kan du enkelt och effektivt skapa en helt ny känsla och atmosfär i vilket rum som helst. En ljuskrona är en typ av dekorativ lampa som hänger från taket. Det har vanligtvis flera grenar och glödlampor och är i de flesta fall dekorerad med smycken för att sprida ljuset och skapa en mysig atmosfär. Oavsett din smak och dina preferenser kan du hitta rätt produkt för ditt rum. Dessa belysningsenheter ger förfining, klass och imponerande design till ditt hem. Oavsett om det är i vardagsrummet, matsalen, korridoren eller även i badrummet, kommer en ljuskrona att ge imponerande resultat. Se nedan för mer information om historia, huvudegenskaper och fördelar med ljuskronor och om de olika ljuskronor i ELMARK-katalogen.

Ljuskronor 1

Ljuskronor 1 - ElmarkButik

Hur kom ljuskronor till?


Ljuskronor i det förflutna var en symbol för rikedom och möjligheter; idag är de mera en designlösning för alla rum. För bara några år sedan fungerade den här typen av belysning endast med glödlampor, men nu kan du hitta varianter med olika ljuskällor.

Ljuskronor 2

Ljuskronor 2 - ElmarkButik

 


Idén om en ljuskrona härstammar från medeltiden. Som vi alla vet fanns det ingen elektricitet vid den tiden och de första ljuskronorna användes för ljus. De var vanligtvis i form av ett träkors med ett antal spikar där ljusen placerades. De höjdes till lämplig höjd med ett rep eller kedja på en krok. Detta säkerställde att hela utrymmet var tänt.

Ljuskronor 3

 

Ljuskronor 3 - ElmarkButik

 

Än idag hålls ljuskronor i många museer och statliga hem. Många har en unik klassisk design. Med det imponerande hantverk som de var skapade med och deras imponerande storlek är det tydligt varför de ses som en symbol för prestige.

Varför exakt en ljuskrona?


Ljuskronor är det enklaste och vackraste sättet att tända ett rum. De ger gott om ljus över hela rummet och sparar mycket utrymme. Att hänga en ljuskrona kan ändra känslan och avsedd användning av utrymmet. Denna typ av belysning kan göra det till ett speciellt område för vila, äta eller titta på tv. Med det enorma utbudet av ljuskronor som finns på marknaden kan du välja den mest lämpliga belysningsenheten för inredningen i något rum i ditt hem.

Ljuskronor 4

Ljuskronor 4 - ElmarkButik


Att välja en ljuskrona är viktig inte bara för utseendet på rummet, men också för hur du kommer att känna dig i det. Kom ihåg att förutom att vara en attraktiv funktion i ditt hem, genererar det speciella känslor. Med samtida ljuskronor kan du välja vilken typ av glödlampor som ska användas i belysningsenheten: vintage glödlampor, vintage LED-lampor, LED-lampor, energibesparande lampor etc.

ELMARKs förslag kan uppfylla alla användares behov och krav. Från traditionella ljuskronor till de med moderna och raffinerade mönster, är valet ditt.

 

Vilken typ av ljuskronor ska jag välja


ELMARKs produktsortiment innehåller olika typer av ljuskronor, som alla möter kraven på effektiv belysning, energieffektivitet och utseende. Låt oss introducera dessa typer av ljuskronor och deras egenskaper.

1.Kristallkrona: kristall är ett material som ofta är förknippat med ljuskronor. Glödlampor är insvepta i kristaller som diffrakterar ljuset och ger olika mönster i rummet. Kristallkronor är alltid speciellt i varje rum och bör matchas med resten av möblerna. Om du gillar denna typ av belysning erbjuder vi ett brett urval av klassiska kristallkronor från AURIA, BLESSY, DALISS, KARY, MIA, LIZA och många fler.

Ljuskronor 5

Ljuskronor 5 - ElmarkButik

 

2. Ljusstake typ ljuskronor och belysningsarmaturer som liknar antika ljusstakar med ett antal ljusstakehållare. Samtida modeller möjliggör användning av olika typer av glödlampor: stearinljus, flamtyp och tapplampor. Om du letar efter en ljusstake ljuskrona för ditt hem, kan vi rekommendera MADLEN, ASHLEY, RUBY, LAURA, AMANDA, ANGELA och andra serier.

Ljuskronor 6

Ljuskronor 6 - ElmarkButik

 

3. Klassiska ljuskronor är ofta stora med många komponenter. Du kan skilja dem åt genom sin design, bestående av minst två sektioner som kan ha olika former. Den mest klassiska versionen har en konisk form vid basen, breddar nedåt och tar form av en skål. ELMARKs omfattande sortiment av klassiska ljuskronor inkluderar DINA, LEYLA och andra.

Ljuskronor 7

Ljuskronor 7 - ElmarkButik

 

4. Vintagekronor skiljer sig från alla andra i sin unika design som tar oss tillbaka i tiden. Belysningen är enkel, vacker och ger elegans och klass. Du kommer att få en sådan effekt om du väljer JACKSON, GRACE, CARTER, BLAKE eller andra ljuskronor i Elmark Vintagekollektionen.

Ljuskronor 8

Ljuskronor 8 - ElmarkButik

 

5. Ljuskronor med inbyggda dioder: ELMARK-katalogen har också ljuskronor med inbyggda dioder som ger dig alla fördelar med LED-belysning. De ger god färg och ljusstyrka och har en elegant och imponerande design. Om du letar efter ljuskronor med inbyggda dioder är JOSEY, OLIVIA och AZZAR-serien lämpliga för dig.

Ljuskronor 9

Ljuskronor 9 - ElmarkButik

 

6.Designerkronor: Dessa handgjorda belysningsenheter tillverkas i dyra kvalitetsmaterial och är endast tillgängliga i begränsat antal på marknaden. Designer ljuskronor har en distinkt individualitet, karaktär och elegans. Tanken är att uppnå en speciell, unik utstrålning och atmosfär i varje rum. Du kan hitta denna effekt i DINNER, BUBBLES, SPIDER, HELIX och andra serier.

Ljuskronor 10

Ljuskronor 10 - ElmarkButik

 

Oavsett vilken design på ljuskronan du letar efter är ELMARK rätt plats för dig. Vi kan ge dig olika idéer och råd och se till att du bara köper högkvalitativa och snygga ljuskronor.


Vad är ljuskronor


Hur kom ljuskronor till


Varför exakt en ljuskrona


Vilken typ av ljuskronor ska jag välja

  Filtrera
  Sortera efter:
  Produkter per sida:

  Priserna är inklusive moms

  • Pris:
   . Inklusive moms
  • Kvantitet:

  -EJ I LAGER

  Till produkten

  Tekniska data

   0
   0
  Jämförelse