ELMARK
 1. 0 Kundvagn (0 Produkter)
  Din kundvagn är tom

LED remsor

LED-remsor

En LED-remsa är ett diskret men effektivt sätt att lyfta fram en speciell egenskap i ditt hem eller för att förbättra belysningen på platser där andra typer av belysning inte har någon effekt. Det finns tre huvudskäl till varför LED-remsor är så eftertraktade av moderna användare. De är mycket mer ekonomiska och energieffektiva än traditionella glödlampor. de kan monteras i mer begränsade utrymmen och de skapar framgångsrikt en unik och imponerande atmosfär i inredningen i varje hem. LED-remsor är lämpliga för enskilda rum i ditt hem (vardagsrum, kök, badrum eller sovrum) och för din bil, lusthus, trädgård eller någon annanstans som kommer att tänka dig. Nedan kan du ta reda på de viktigaste fördelarna och användningarna av LED-remsor och se några intressanta projekt där de kan spela en central roll.

 

LED-remsor 1

LED-remsor


Varför välja en LED-remsa?
En LED-remsa är rätt lösning om du vill ändra ett rums utseende snabbt och enkelt utan komplicerad och tidskrävande ombyggnad. Det är också det bästa alternativet för att lyfta fram en speciell inredning. LED-remsor har många applikationer. De kan monteras under möbler, inbäddade i hängande tak eller användas som dekoration runt speglar, ramar, steg etc. De främsta fördelarna med LED-remsor är extremt lätt passande, ett överkomligt pris och ett brett utbud av tillgängliga färger.

  

  1. LED-remsornas färgområde: Förutom de traditionella färgerna erbjuder ElmarkStores produktsortiment även LED-remsor i olika nyanser av vitt. Beroende på färgens värme kan dessa LED-remsor avge två nyanser av vitt: kallt vitt, som ljuset från lysrör och varmvitt, nära naturligt solljus. I ElmarkStore-katalogen finns också en LED-remsa som kan ändra färg mellan rött, grönt och blått, manövreras från en styrenhet som liknar en fjärrkontroll som gör att LED-remsans färger strömmar in i varandra.

   LED-remsor 2

   LED-remsor
   2. Vattentät LED-remsa: När det gäller vattenbeständighet finns det tre huvudtyper av LED-remsor. LED-remsor med IP20-skyddsnivå används i torra rum som sovrum, vardagsrum, tvättrum etc. IP44 LED-skyddsnivån ger delvis skydd mot damm och vatten. Denna typ av LED-remsa används mest i våtrum som badrum och tvättstugor. LED-remsor av typen IP65 är delvis skyddade mot fukt och, till skillnad från IP44, skyddas av en silikonbeläggning, vilket gör dem lämpliga för utomhusbruk. Men kom ihåg att fuktskyddet för IP65 LED-remsan inte betyder att den kan användas under vatten.

   LED-remsor 3

   LED-remsor
   3. Olika belysningsnivåer med en LED-remsa: I ElmarkStore produktsortiment hittar du olika LED-remsor, var och en med olika antal LED per linjär meter. Deras antal bestämmer mängden ljus som LED-stripen avger. Ju fler lysdioder det finns desto intensivare blir ljuset. De viktigaste varianterna är LED-remsor med 30, 60 och 120 LED per linjär meter. 30-LED-bandet passar bäst för belysning av bänkskivor, takhyllor och liknande områden. 60-LED-remsan används ofta under skåp och barskåp och för att markera trappsteg och ramar. LED-band med 120 dioder är idealiska för högt i tak och för utomhusbelysning, vägar, annonser och andra ställen där mer ljus behövs. Om du behöver mer ljus rekommenderar vi en tvärlinjig LED-remsa med 240 dioder per linjär meter eller 120 per rad. Att uppnå önskad belysning beror inte bara på antalet dioder men även på deras storlek. ElmarkStore "LED Strips" -kategorin har 2 grundläggande diodstorlekar - 35/28 och 50/50. En 35/28 LED-remsa är idealisk för att framhäva inredningsdetaljer eller som dekorativ belysning, till exempel under skåp eller över köksbänkskivan. För mer ljus är LED-stripen 50/50 diod föredragen. Den här är lämplig för användning på platser där du behöver mycket ljus. Båda typerna av lysdioder som nämns ovan används allmänt, inte bara i hemmet utan även i affärer, restauranger, utomhusreklam etc.

   LED-remsor 4

   LED-remsor
   4. Energieffektivitet hos LED-remsor: I praktiken har det visat sig att LED-remsor är mycket mer ekonomiska än traditionella glödlampor. Deras livslängd är nästan 7 gånger längre. Strömförbrukningen av LED-remsor är 80% mindre än för glödlampor. En LED-remsa kan ge 80 lumen (lm) med endast 1 Watt (W). För att jämföra med glödlampor får du bara maximal belysning av 15 lm för 1 W. Dessa data bekräftar energieffektivitetsfördelarna med LED-remsor.

LED-remsor 5

LED-remsor

 


LED-remsor användningsområden
Du kan använda LED-remsor på tusentals platser. Det enda kravet är tillgång till strömförsörjning. Men låt oss se vilka som är de mest populära applikationerna.

 

-        Inomhus hemanvändning - LED-remsor kan användas på olika ställen i ditt hem, som kök, sovrum, badrum, omklädningsrum, skåp, under soffan och många fler. Låt oss ta köket som ett exempel. Det här är det rum där vi spenderar mycket av vår tid, lagar god mat till vår familj. Köksljus kan ofta vara svårt och dyrt. En 35/28 LED-remsa ger emellertid effektiv belysning under skåpen över köksbänkskivan, i skåpen själva och jämnt runt kylskåpet. Detta ger extra belysning och en mer raffinerad och modern design. En 35/28 diod LED-remsa kan också användas som dekorativ belysning runt speglar och ramar. Den kan monteras både på ytan och bakom den. Att placera en LED-remsa bakom en spegel eller ram skapar en djupgående känsla och kompletterar perfekt rummets övergripande utseende.

LED-remsor 6

LED-remsor

 

-        Utomhus: Om du vill förnya ditt hem snabbt, enkelt och effektivt, kan en LED-remsa vara det rätta valet för dig. Denna typ av belysning är idealisk för husets ytterväggar för att betona arkitektoniska detaljer. Montera remsan tar lite mer tid, men resultatet är definitivt värt det. LED-stripen eliminerar behovet av att fortsätta att byta lampor. Livslängden för denna typ av belysning är över 30 000 timmar. LED-remsor kan också användas för att förbättra atmosfären i trädgården genom att passa dem i olika områden. Layouten och inredningen i din trädgård ger dig en speciell charm och gör ett gott intryck. LED-remsor kan också markera blomstersängar, vägar och andra trädgårdsfunktioner. Detta gör att din trädgård ser unik och imponerande både under dagen och på natten.

 

LED-remsor 7

LED-remsor

-        Restaurang och barbelysning: Bortsett från ljud är ljus en av de viktigaste faktorerna för att skapa rätt atmosfär i barer och restauranger. Att välja rätt belysning och skapa önskad känsla kan starkt förbättra en klubbs popularitet. En LED-remsa kan få dina kunder på gott humör och ge ett trevligt intryck. LED-remsor är den lämpligaste belysningen för det ljus och den färg du vill ha. Det stora utbudet av färgade LED-remsor kan ge liv åt alla delar av en restaurang och inreda den passande för fest eller speciella händelser. En LED-remsa är ett utmärkt val om du vill uppnå en liknande effekt i ditt hem. Att inreda en relaxdel eller en bar i ditt vardagsrum eller lounge kommer att göra dig på bättre humör och uppmuntra dig att spendera mer tid med dina nära och kära, men det kommer också att göra ett bra intryck på dina gäster. När du väl vet hur du skapar en klubbeffekt, börja omforma din hemmiljö med LED-remsor.

 

LED-remsor 8

LED-remsor

-        Annonser: Skyltar och annonser med belysning är de som snabbast lockar vår uppmärksamhet. Varje företag behöver bästa möjliga annonsering. Detta har aldrig varit så enkelt som det är nu tack vare LED-remsor. De fixerar ditt budskap i allmänhetens medvetande och skickar det oavbrutet till dina kunder och gäster, eller bara för tillfälliga förbipasserande. LED-remsor är extremt effektiva när du markerar eller återskapar olika inskriptioner och tecken. Under åren har LED-remsor blivit de mest populära belysningarna för reklam och placeras ofta i upplysta paneler, inskriptioner och figurer. Med deras långa livslängd fortsätter LED-remsorna att arbeta länge och göra ett intryck på varje person som går förbi. Deras fuktmotstånd och skydd mot damm och fasta partiklar gör LED-remsor till den perfekta lösningen för varje annons. Med de olika färgerna på våra LED-remsor kan du välja det bästa alternativet för dina behov.

 

LED-remsor 9

LED-remsor

-        Andra applikationer:vi har alla sett ljus effekterna under bilarna i filmer som "Fast and Furious", men har du någonsin tänkt på hur de skapar dessa effekter? Svaret är enkelt: de använder en LED-remsa, som ger en stor mängd ljus utan att förbruka mycket av batteriet. En LED-remsa finns både inuti och utanför passagerarutrymmet. Till exempel kan du placera en LED-remsa vid passagerarnas fötter eller på förarsätet och anpassa ditt fordon i din egen stil.

 

 

Vad behöver du för att montera en LED-remsa?


En av de viktigaste sakerna vi rekommenderar dig att se till är rätt strömförsörjning för LED-remsan. 220 Volt växelströmsspänning från nätet transformeras vid ingången till optimal spänning för att LED-remsan ska fungera, dvs huvudsakligen 12 V DC. När du har köpt din strömförsörjningsenhet och LED-remsa kan du låta fantasin ta över och ändra alla inomhus- eller utomhusdetaljer. Men kom ihåg att vid montering av LED-remsan måste ytan vara ren och torr för att säkerställa att remsan fastnar på ytan.

LED-remsor 10

LED-remsor ELMARK


LED-remsa från ElmarkStore-butiker

Funktionerna hos LED-remsor och deras tusentals applikationer ger dig otaliga möjligheter att byta interiör eller exteriör av ditt hem, bil, trädgård, butik eller restaurang på bara några timmar. Hitta de bästa erbjudandena för ditt projekt från kategorin "LED-remsor" hos ElmarkStore-butikerna. Vi erbjuder dig ett brett utbud av LED-remsor som kan tillfredsställa varje smak. Välj sålunda LED-remsan med exakt den typ av belysning, strömförbrukning och färg du vill ha. Om du redan vet vilket projekt du vill förverkliga och du letar efter de bästa erbjudandena inom kategorin "LED strip", är ElmarkStore den rätta platsen för dig.

LED-remsor 11

LED-remsor

 

 

Filtrera
Sortera efter:
Produkter per sida:

Priserna är inklusive moms

 • Pris:
  . Inklusive moms
 • Kvantitet:

not available

KÖP Till produkten

Tekniska data

 0
 0
Jämförelse